La llonganissada i l'espectacle de foc encenen la Festa Major de Mollerussa

La capital del Pla d'Urgell celebra les festes de maig fins al diumenge amb una cinquantena d'activitats
Espectacle de foc d'inici de festa major
photo_camera Espectacle de foc d'inici de festa major ©AjMollerussa

La llonganissada popular a càrrec de l'AEIG Cal-Met i l'espectacle de foc dels Diables ARF van donar el tret de sortida aquest dijous a la Festa Major de Mollerussa, que s'allargarà fins el diumenge 19 amb una cinquantena d'actes. La vetllada va estar amenitzada pel grup de versions Galactics.

El repic de campanes i la traca han obert els actes del divendres, seguits del concert familiar del grup Xiula.

El divendres a la tarda l’envelat acull el primer dels concerts a càrrec de l’orquestra Maravella, a qui seguiran l’orquestra Selvatana i l’orquestra Metropol dissabte i diumenge, respectivament.

Pel que fa als concerts joves, el principal reclam serà Mushka el dissabte a la nit al pavelló Pla d'Urgell. La jornada de divendres comptarà amb La Nit de CanetCoco i dj Marsal Ventura. Dissabte a la tarda se celebrarà la desena edició de la JoveFest, del Jovent de Mollerussa, amb concerts i activitats per als més joves.

Consulta aquí el programa de la Festa Major de Mollerussa

Entre les novetats, cal destacar la festa Tardeo a la terrassa de l'antiga discoteca Musicland el divendres a la tarda, el 44è Aplec de la Sardana, que canvia de dates i d’espai i es farà dissabte al matí a l’avinguda del Canal, o les visites guiades al campanar a càrrec de l'espai de la parròquia Gojo el matí de dissabte.