L’oferta lúdica de la 150 Fira de Sant Josep de Mollerussa, que comptarà amb una vuitantena d’atraccions, canvia d’ubicació

Redacció | Foto: Ajuntament de Mollerussa

Una vuitantena d’atraccions complementàries animaran de nou la Fira de Sant Josep, que tindrà lloc a Mollerussa del 17 al 19 de març. L’oferta lúdica enguany, però, canvia d’ubicació i es trasllada en uns terrenys a la zona de la Ronda Ponent, darrere de l’escola Ignasi Peraire, a causa de la remodelació general del recinte firal de la zona de darrere dels Pavellons Firals que acollirà el Saló del Tractor i exposició de maquinària agrícola.

D’aquesta manera, el nou recinte continuarà comptant amb prop de mig centenar d’atraccions com llits elàstics, motos, pistes d’autos de xoc, toros mecànics o inflables, entre altres. Pel que fa a les casetes, n’hi ha una quarantena entre tómboles, xurreries, tir, curses de camells, pesca d’ànecs o la de videojocs. A més a més, també es podrà gaudir de diferents zones de restauració.

Una quarantena de parades al mercadet d’artesania del carrer d’Arbeca

Així mateix, el carrer d’Arbeca tornarà a acollir el mercadet amb l’objectiu de comunicar la zona del recinte firal amb el centre comercial de la ciutat. En aquest cas, el mercadet, que obrirà portes el divendres dia 17 al matí, comptarà amb una quarantena de parades amb diferents productes d’artesania o roba, entre altres. Per permetre en cas que fos necessari el pas de vehicles d’emergència en aquesta zona, la Policia Local invertirà el sentit de circulació al carrer de Joaquima de Vedruna i al carrer d’Àngel Rosell es prohibirà l’estacionament en una banda de via.  Així mateix, el carrer de Ferran Puig també quedarà tallat i només es permetrà l’accés als vehicles autoritzats.

D’altra banda, el mercat setmanal que es duu a terme cada dimecres es manté el dia 15 excepte en el tram de l’avinguda del Canal que va des de l’Escola Municipal de Música fins al carrer Domènec Cardenal.