Més de 400 alumnes del Pla d'Urgell participaran al Cantem a Vilanova de Bellpuig

La cantata La ciutat i la lluna estarà dirigida pel professor i músic Josep Miquel Mindan
Presentació de l'acte Cantem a Vilanova de Bellpuig ©CCPlaUrgell
photo_camera Presentació de l'acte Cantem a Vilanova de Bellpuig ©CCPlaUrgell

El divendres 5 d'abril a les 20 hores, el poliesportiu de Vilanova de Bellpuig acollirà la XII edició del Cantem, una cantata escolar, que reunirà més de 400 alumnes de les divuit escoles de la comarca.

Sota la batuta de Josep Miquel Mindan, director de l'Escola de Música de Mollerussa, els joves intèrprets oferiran una actuació amb l'obra La ciutat i la lluna. Estaran companyats per la música de la Jove Orquestra de l'Escola de Música de Mollerussa i els alumnes de l'Escola Marinada de Vilanova narraran aquesta història de convivència entre diversitat i soledat.

Organitzada pel Consell Comarcal, l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, el Seminari de Mestres Especialista de Música i l'Escola Marinada

La representació, de l'autor Poire Vallvé, planteja la trobada entre uns nens nous al veïnar que es senten sols fins que l'aparició de pedres misterioses i el contacte amb els veïns els porten a formar una colla.

El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Carles Palau, ha destacat que activitats com aquesta "promouen el sentiment comarcal entre els més joves".