Miralcamp celebra un any més la seva Festa Major amb un gran èxit de participació

Redacció | foto: Ajuntament de Miralcamp

Miralcamp celebra un any més la seva Festa Major amb un gran èxit de participació veïnal, d’associacions i entitats i també persones vingudes de fora vila. Del 25 al 29 d’agost, el poble ha viscut quatre jornades festives, de col·laboració, de participació, d’actitud cívica i de bon veïnatge.

Des de l’Ajuntament es mostren molt satisfets amb el desenvolupament de la festa, que asseguren que “ha permès lluir somriures i tornar a les abraçades”, tot amb una bona actitud festiva i d’unió per part dels participants, i l’entrega dels treballadors municipals i de la Brigada, així com de les entitats i associacions que han col·laborat en la seva organització per fer-la possible.

El programa d’enguany de les festes comptava amb una gran varietat de propostes per a tots els gustos i edats, i els assistents van poder gaudir de concerts i balls de diferent tipologia, de la segona edició de la serenata, amb l’entrega als músics de l’orquestra d’un detall especial d’elaboració artesanal fet al municipi, d’un gran tobogan, acompanyat d’altres inflables, d’un parc aquàtic, d’un “fotomaton” i per acabar la festa, d’un sopar a l’aire lliure previ a l’espectacle de focs artificials, entre altres.

Al llarg de la Festa Major tampoc no hi van faltar els espectacles de foc, duts a terme pels Diables i Tabalers del Grup de Recerca de les Borges Blanques, que a més a més, van posar el punt final a les festes d’enguany amb focs artificials.

Altres iniciatives exitoses nascudes l’any passat i molt esperades enguany, com la gimcana d’Humor Amarillo, s’han consolidat aquest any a través d’un gran nombre de participants i d’un nombrós públic que va estar animant als equips en tot moment.

Les activitats esportives han comptat amb el tradicional partit de futbol del Club Futbol Miralcamp i una nova edició del torneig d’escacs amb més de 60 participants en el pavelló municipal.

També, aquest és ja el tercer any que s’instal·la el tobogan, que va ser ampliat d’extensió fins a 100 m, gràcies al gran èxit de participació, que com diu la regidora de Joventut, Festes i Esports, Sara Cambray, “ja és una marca del poble”, afavorit per l’important desnivell que hi ha en algun dels carrers del poble.

Cambray junt amb la resta de l’equip de govern, mostren molta satisfacció amb el desenvolupament de la Festa Major d’enguany, assegura que “s’han constatat les ganes de festa i de retrobar-nos perquè hi ha hagut una gran participació per part de la gent”.