Miralcamp es reinventa en la seva Festa Major de 2022 oferint un programa amb noves propostes

Redacció | Foto: Ajuntament de Miralcamp

Miralcamp projecta una Festa Major d’allò més participativa i completa i anuncia el programa d’actes, que es desenvoluparan del dijous, 25 d’agost al dilluns, 29 d’agost. Per aquesta edició, el consistori anima tots els veïns i veïnes del poble a engalanar els balcons amb senyeres, i convida a la màxima participació amb civisme i bona convivència per poder gaudir millor de la festa i fer-la més gran.

Concerts, balls i molta música, sopars a l’aire lliure, fotomatons personalitzats, gimcanes, focs artificials i molt més conformen una Festa Major completa que es presenta carregada de germanor, celebració i una alegria pròpia dels bons temps que s’inicien després d’haver superat els períodes més crítics.

Miralcamp vol recuperar aquest 2022 una Festa Major que sigui un veritable esclat d’alegria, de retrobament, de mirades desemmascarades, de cultura i de música. El poble es tornarà a omplir de gent, de música, de color i de festa en una festa que es farà amb cura, i protegint especialment, les persones més vulnerables, però amb la sensació d’estar gaudint plenament de la festa més important de la vila.

Enguany, doncs, Miralcamp s’ha reinventat i ofereix un programa amb noves propostes, un nou format de pregó de festes, el retorn als antics espectacles de foc i una oferta d’activitats que busca arribar a totes les edats i gustos a través de la seva Festa Major, un dels grans eixos que uneix a miralcampins i miralcampines com a poble cultural, inclusiu i obert a les entitats i a les persones.