Mollerussa acull una nova edició del concurs individual de Sardana Revessa

Durant la jornada Joan Manuel Paños impartirà un curs avançat en aquesta modalitat que suposa un repte per als sardanistes a l’hora d’esbrinar el tiratge del ball

Imatge d'una edició del concurs individual de sardana revessa de Mollerussa ©AgrupacióSardanistaMollerussa
photo_camera Imatge d'una edició del concurs individual de sardana revessa de Mollerussa ©AgrupacióSardanistaMollerussa

El repte que suposa una sardana revessa, de la qual no se’n sap el tiratge i cal esbrinar-lo, tornarà a protagonitzar el concurs individual de Sardana Revessa de Mollerussa, que enguany arriba a la sisena edició, el diumenge 8 d'octubre. La sala de teatre del teatre l’Amistat acollirà la jornada que comptarà amb un curs de nivell mitjà per revessaires, després d’uns anys de realitzar-lo a mode d’iniciació, en el qual s’ensenyarà a resoldre el total de curts i llargs d’una sardana revessa.

El taller de sardanes revesses començarà a dos quarts de deu del matí a càrrec de Joan Manuel Paños.

A partir de dos quarts d’onze s’obriran les inscripcions per la prova, que tindrà lloc a les 11:30 hores amb l’acompanyament de la Cobla Jovenívola d’Agramunt. El concurs es dividirà en quatre categories (aleví, juvenil, gran i veterà) i es preveu que compti amb participants d’arreu de Catalunya.

El concurs individual de Sardana Revessa de Mollerussa porta celebrant-se des de l’any 2018 sota l’organització de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa, la Unió de Colles de Sardanistes de Catalunya i el programa Revesses.cat.