Mollerussa amplia a cinc els espais de joc per a infants de fins a 13 anys dinamitzats per monitors

Redacció | Foto: Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa amplia a cinc els espais de joc per a infants de fins a 13 anys dinamitzats per monitors. Així, després d’adequar el de la pista de bitlles a principis de juliol, ara també s’han activat quatre espais més com són el carrer Ciutat de Lleida, les places de l’Ajuntament i de Manuel Bertrand, la plaça exterior del davant de l’Oficina Jove i el parc municipal.

Les dinamitzacions per part dels monitors, que vestiran armilles identificatives, es faran de 6 a 8 de la tarda en dimecres i en divendres fins a l’octubre, tot i que des del 15 d’agost al 4 de setembre tindran lloc en dimarts i dijous. El servei es durà a terme a través de la cooperativa de lleure Quàlia.

La iniciativa sorgeix de la necessitat detectada a través del Pla de Civisme per afavorir el joc responsable i millorar la convivència en places i carrers de la ciutat.  Aquesta acció s’emmarca també dins el Pla Educatiu d’Entorn per fer una mirada preventiva i introduir hàbits de convivència entre aquest col·lectiu.