Mollerussa celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física amb una caminada saludable

Foto: Ajuntament de Mollerussa.

Més de 400 persones han participat aquest matí en la caminada saludable organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament i #SumaSalut amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física.

La sortida s’ha fet des del parc municipal i ha aplegat alumnes de 4t i 5è dels centres de primària de Mollerussa, a més d’un bon nombre de participants a títol individual. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona i els regidors d’Esports, Bernat Díaz; d’Educació, Dolors Bargalló, i d’Acció Social i Ciutadania, Anna Carné, també hi han participat.

El recorregut ha estat de 4 quilòmetres per un trajecte semiurbà que ha dut els participants fins al primer pont de la banqueta del Canal, per retornar posteriorment al punt de sortida.

En acabar, i en col·laboració amb l’Àrea Bàsica de Salut del Pla d’Urgell-CAP Mollerussa i l’Associació Espanyola contra el Càncer de Lleida, s’ha ofert als participants un avituallament amb aliments saludables i s’han dut a terme tallers de promoció de la salut, amb temàtiques relacionades amb els bons hàbits i la promoció de l’activitat física saludable. Posteriorment, també s’ha fet una sessió de zumba i d’estiraments dirigits.

L’activitat té l’objectiu de transmetre a la població que l’activitat física s’ha d’incloure en la vida quotidiana de cadascú per a tenir un estil de vida més saludable, a través de l’eslògan: “Activa’t i comença a sumar”. L’activitat també forma part del Pla Educatiu d’Entorn de Mollerussa.