Mollerussa Comercial estrena nova imatge dissenyada per alumnes de l'EASD Ondara

El nou logotip ha estat creat amb l'objectiu de dotar d'una imatge més moderna i elegant a l'associació de comerciants que es marca com a objectiu assolir la xifra de 150 socis
Presentació de la nova imatge de Mollerussa Comercial ©JordiBonilla
photo_camera Presentació de la nova imatge de Mollerussa Comercial ©JordiBonilla

L'associació Mollerussa Comercial canvia aquest 2024 el seu aparador amb una nova imatge gràfica que es començarà a desplegar durant la Fira de Sant Josep. El treball l'han fet alumnes del cicle formatiu de grau superior de gràfica publicitària de l'Escola d'Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega.

Col·locació del nou adhesiu de Mollerussa Comercial ©JordiBonilla
Col·locació del nou adhesiu de Mollerussa Comercial ©JordiBonilla

L'encàrrec dels comerciants mollerussencs es va fer "perquè l'anterior logotip el trobàvem obsolet", ha explicat la presidenta de Mollerussa Comercial, Lídia Vilaltella. D'aquesta manera, la nova junta formada el 2023 marca l'inici d'una nova etapa amb l'objectiu d'arribar als 150 establiments associats. Actualment, en són al voltant d'uns 130.

Els estudiants han elaborat la imatge corporativa dins de l'assignatura de gestió de projectes

L'alumna i directora del projecte, Lucia López, ha presentat la guia d'estil de la nova imatge de Mollerussa Comercial, la qual han creat partint de la idea de fer-la "més moderna i elegant" amb variacions de colors verd, blau, taronja i rosa. Una de les peculiaritats és com a partir de la combinació de les lletres M i C han creat diferents formes per les diferents aplicacions.

Rediseny dels nous molleuros ©JordiBonilla
Rediseny dels nous molleuros ©JordiBonilla

Al mateix temps, han creat un nou disseny per als molleuros, la moneda local de Mollerussa, basant-se en el disseny dels bitllets d'euro. La Casa Canal, l'Església de Sant Jaume i l'Ajuntament es representen en els bitllets d'1, 5 i 10 molleuros, respectivament, amb les estrelles simbolitzant els municipis del Pla d'Urgell i la imatge de Sant Isidori.

El director de l'EASD Ondara, Xavier Brufau, ha destacat que projectes com aquest s'emmarquen en el nou currículum de cicles formatius que entrarà en vigor a partir del curs vinent, però que el centre targarí ja fa 5 anys que l'aplica esdevenint un model per la resta d'escoles.

Per la seva banda, l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha celebrat que el municipi "continuï contribuint a la formació professional amb projectes reals que tenen un impacte". Cal recordar que el 2023 els alumnes de l'EASD Ondara van ser els encarregats de crear la imatge gràfica de Cal Duch.