Mollerussa commemora el 25N dient prou a les violències masclistes

Les activitats pel Dia Internacional contra la Violència envers les Dones van començar el diumenge passat amb diferents accions englobades dins de la matinal familiar pel Dia dels Drets dels Infants

Lectura del manifest del 25N a Mollerussa ©JordiBonilla
photo_camera Lectura del manifest del 25N a Mollerussa ©JordiBonilla

L’acte institucional del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones a Mollerussa ha tingut lloc aquest divendres a la plaça de l’Ajuntament. Un gran llaç lila ha omplert la plaça i ha estat encerclat pel centenar de persones que han assistit a la lectura del manifest. Aquesta ha anat a càrrec de la professora de l’escola de música Laura Tarradellas com a representant dels treballadors municipals.

El balcó de l’ajuntament també ha lluït un llaç lila en memòria de les víctimes de violència masclista

La commemoració ha comptat amb la participació de representants de les diferents àrees municipals, cossos de seguretat i membres dels grups polítics. L’acte ha acabat amb un minut de silenci en record de les 13 dones assassinades aquest 2023 a Catalunya.

Anteriorment, el diumenge 19 de novembre dins de les activitats pel Dia dels Drets dels Infants, va haver-hi un joc de pistes amb perspectiva feminista i un punt lila familiar inclosos dins de les accions pel 25N.