Mollerussa celebra una nova edició de l'Aventura de Nadal incrementant a una vintena les atraccions

Redacció | Foto: Ajuntament de Mollerussa

Mollerussa viurà enguany del 26 de desembre al 4 de gener una nova edició de l’Aventura de Nadal al Pavelló Firal, la qual incrementa a una vintena les atraccions mecàniques i els inflables i programa una agenda d’activitats lúdiques amb espais per a les manualitats, una ludoteca per als més petits i música, teatre i tallers diversos en un altre espai diferenciat, segons han explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

Així, tornarà a haver-hi una zona de joc i de creació artística en la qual s’hi podran trobar diverses propostes a través de les quals els infants podran interactuar amb diferents materials per fer una descoberta sensorial a través del joc i la manipulació d’objectes. A banda, es destinarà un espai per als treballs manuals, que anirà a càrrec de l’entitat Colònies Sant Jaume, qui també es faran càrrec del Racó dels Petits pensat per a infants de fins a 4 anys. Així mateix, es disposarà de la presència permanent d’un professional d’Infermeria que durà a terme tasques d’assistència sanitària.

L’Aventura de Nadal funcionarà cada tarda de 4 h a dos quarts de 9 h, excepte el dia 31 que tancarà a les 8 h del vespre i l’1 de gener que obrirà a les 5 de la tarda. L’entrada costarà 5 euros per infant i joves des de 3 fins a 15 anys, ja que els acompanyants no paguen. Els integrants de les famílies nombroses i de les famílies monoparentals tenen un descompte d’un euro per infant presentant el carnet. Enguany el servei de guarda-roba tornarà a ser gratuït pels infants i també es podrà fer servir per als adults pagant 50 cèntims.