Mollerussa encén avui l'enllumenat de Nadal i sortejarà un viatge a Eurodisney

Foto: Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa i Mollerussa Comercial enceten la campanya de Nadal d’enguany, amb el lema “Aquest Nadal deixa’t portar per l’estrella”, que es durà a terme des d'avui 26 de novembre al 5 de gener. La campanya inclou un sorteig d’un viatge a EuroDisney per a 2 adults i 2 infants, a més d’activitats dirigides al públic infantil.

Aquest divendres s'encén l'enllumenat de Nadal a les 18 h. S’estrena un element gegant nou que formarà part de la il·luminació de Nadal i se situarà a la plaça Manuel Bertrand, pensat perquè la ciutadania hi pugui interactuar i generi una continuïtat amb els altres cinc elements que ja hi havia l’any passat, a més de les 10 garlandes solidàries d’El Petit Príncep i la il·luminació d’una trentena de carrers i places amb més de 170 elements que funcionen amb baix consum. L'acte se suma a les activitats que es fan aquest desembre a la ciutat; com són el Concurs de Vestits de Paper, la celebració dels 25 anys de la Biblioteca Comarcal amb l’exposició urbana de Valentí Rubianes, el mercat de Santa Llúcia i altres.

Per participar en el sorteig d’EuroDisney, es facilitaran “passaports” que els clients aniran emplenant a mesura que facin les compres de Nadal. Per cada compra d’un mínim de 10 euros, cada establiment segellarà una casella del passaport i quan s’arribi a 10 caselles es podrà participar en el sorteig. També se celebrarà l’habitual concurs d’aparadors, a més del Tió Solidari i altres activitats d’animació infantil com són l’Home dels Nassos, els Follets Itinerants o l’Art Truck, entre altres.

Respecte a les hores d’aparcament gratuïtes, Mollerussa Comercial en col·laboració amb l’Ajuntament oferirà unes 2000 hores de franc de la zona blava com a incentiu perquè els usuaris que vinguin a fer les compres tornin a Mollerussa, mitjançant tiquets que els establiments associats repartiran als seus clients i que seran vàlids més enllà de la campanya nadalenca.