Mollerussa encén carrers i places per donar la benvinguda al Nadal

La plaça de l’Ajuntament va acollir l’acte d’encesa de llums amb la participació d’un centenar de persones que després van passejar pel centre del municipi per gaudir dels nous elements lumínics

El regal gegant inclusiu, principal novetat a les llums de Nadal de Mollerussa ©JordiBonilla
photo_camera El regal gegant inclusiu, principal novetat a les llums de Nadal de Mollerussa ©JordiBonilla

El Nadal va arribar ahir per la porta gran a Mollerussa amb l’acte d’encesa de llums. Des de la plaça de l’Ajuntament es va donar el tret de sortida a la campanya nadalenca amb l’encesa dels vuit elements lumínics gegants repartits arreu de la ciutat. Enguany destaquen algunes novetats com el regal inclusiu de davant de la seu consistorial, adaptat per persones amb mobilitat reduïda, i el número 2024 a les escales de la plaça a mode de photocall.

Els regidors i membres de les entitats comercials en l'acte d'encesa de llums de Mollerussa ©JordiBonilla
Els regidors i membres de les entitats comercials en l'acte d'encesa de llums de Mollerussa ©JordiBonilla

A més dels elements gegants del centre, la il·luminació nadalenca distribuïda arreu de la capital del Pla d’Urgell enguany creix amb l’aportació de Mollerussa Comercial. L’agrupació de comerciants ha col·locat prop d’un centenar de boles de Nadal amb lumíniques en el marc de la seva campanya hivernal.

L’encesa de llums va estar amenitzada per les cançons del grup Fauna

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va reconèixer que l’encesa de llums s’ha convertit “en una cita ineludible per qualsevol municipi”. El primer edil també es va reafirmar en l’aposta per un element inclusiu “perquè tothom pugui intervenir i participar del Nadal a Mollerussa”.