Mollerussa enceta la seva festa major esquivant la pluja

La llonganissada popular i l’espectacle de foc van donar el tret de sortida a la festa el dijous al vespre

L'orquestra Maravella ha encetat la programació de l'envelat ©JordiBonilla
photo_camera L'orquestra Maravella ha encetat la programació de l'envelat ©JordiBonilla

La festa major de Mollerussa va arrencar aquest dijous i s’allargarà fins al diumenge 21 amb una programació per a tots els públics amb música, espectacles, esports i cultura popular. La plaça Manuel Bertrand va acollir aquest dijous al vespre la llonganissada popular, organitzada per l’AEIG Cal-Met i el Jovent de Mollerussa, que va servir per marcar l’inici de la festa juntament amb l’espectacle de foc dels Diables ARF i el concert de La Causa, que va tornar a reunir una trentena de músics locals.

El repic de campanes i la traca han obert els actes del divendres, seguits del concert familiar del grup Xiula.

El divendres a la tarda la pluja ha tret el cap, però no ha impedit que se celebrés la Xtreme Race, un circuit d’obstacles per a infants instal·lat al parc municipal. L’envelat ha acollit el primer dels concerts a càrrec de l’orquestra Maravella, a qui seguiran l’orquestra Selvatana i l’orquestra Metropol dissabte i diumenge, respectivament.

La jornada de divendres clourà amb el recital d’havaneres a càrrec d’Ultramar al teatre l’Amistat i l’actuació de Sho-Hai i Marc Marzenit al pavelló Pla d’Urgell. La trobada gegantera, el concert de Lildami i Els Catarres o l’espectacle del Mag Lari són alguns dels actes més destacats del dissabte.

comentaris