Mollerussa fa l'encesa oficial de les llums de Nadal en dos escenaris diferents

Redacció | Foto: Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa ha fet aquesta l’encesa oficial de les llums de Nadal, en dos escenaris diferents com són la plaça de l’1 d’Octubre, on s’ha estrenat l’enllumenat de la façana del i un nou element gegant que representa un vestit de paper lluminós, i la plaça de l’Ajuntament, on s’ha instal·lat un ninot de neu de llum de 6 metres d’alçada. L’enllumenat especial de Nadal es completa amb les altres sis construccions fetes de llum que segueixen d’altres anys encara que en algun cas reubicades de lloc.

El tret de sortida ha anat a càrrec de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, i del delegat de la Cambra de Comerç a Mollerussa, Josep Anton Gaya, així com dels diferents representants municipals en un acte que ha comptat de nou amb gran expectació per part de la ciutadania.

A aquesta decoració s’afegirà l’exposició de vestits de paper dins d’unes vitrines il·luminades a les places del centre urbà, la qual es preveu inaugurar el pròxim 14 de desembre. La il·luminació també compta amb 10 garlandes solidàries que llueixen la figura d’El Petit Príncep, una iniciativa de l’empresa d’il·luminacions nadalenques Sebastià Garralón a benefici en suport a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida, a la qual l’Ajuntament s’ha sumat per quart any consecutiu. A banda, una trentena de carrers i places més de la ciutat tindran il·luminació nadalenca amb més de 170 elements que funcionen amb baix consum o bé amb el sistema LED.