Mollerussa il·luminarà l’arribada del Nadal amb l’encesa de llums i el mercat nadalenc

El Mercat de Santa Llúcia de Mollerussa Comercial canvia de dates i augmenta el format amb parades gastronòmiques i incloent els carrers de la Vilaclosa dins del circuit de la mostra

Imatge d'arxiu dels elements decoratius nadalencs de Mollerussa ©JordiBonilla
photo_camera Imatge d'arxiu dels elements decoratius nadalencs de Mollerussa ©JosepAPérez

Els carrers de Mollerussa s’estan començant a engalanar per donar el tret de sortida a la campanya nadalenca que arrencarà el dimarts 5 de desembre amb l’encesa de llums. En la línia dels darrers anys, el municipi comptarà amb vuit elements lumínics repartits per la ciutat, cinc dels quals seran nous i un d’ells, el que s’ubicarà a la plaça de l’Ajuntament, serà d’accés inclusiu.

L’encesa de llums comptarà amb un concert del grup local Fauna a les sis de la tarda

Als elements del consistori s’hi sumaran el centenar de peces que col·locarà Mollerussa Comercial per les seves zones d’influència. Entre aquestes, hi haurà un seguit de boles de Nadal que protagonitzaran un sorteig “per fer passejar la gent”, segons la presidenta dels comerciants, Lídia Vilaltella. Els participants hauran d’endevinar el nombre de boles que hi ha instal·lades i optaran a 200 molleuros si encerten la xifra dipositant una butlleta a alguna de les urnes dels comerços entre el 6 i el 29 de desembre.

Presentació de la campanya de Nadal de Mollerussa 2023 ©JordiBonilla
Presentació de la campanya de Nadal de Mollerussa 2023 ©JordiBonilla

Els comerciants també han presentat aquest dimarts el Mercat de Santa Llúcia, que canvia de data i se celebrarà el 16 de desembre de 10 del matí a 7 del vespre. Enguany la mostra abraçarà nous àmbits com la gastronomia o el vi, duplicant el nombre d’expositors fins a una quarantena. Per aquest motiu, els carrers de la Vilaclosa també passaran a formar part del circuit. La jornada es complementarà amb una foodtruck, música en viu, un espectacle dels Diables ARF i tallers de sabó, espelmes o ganxet, entre altres.

Mollerussa Comercial també ha programat l’acció dels Mitjons dels Desitjos el 23 de desembre i una recollida de roba i joguines per Sos Mamas

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha volgut destacar “l’esperit comercial” que té el Nadal a la capital del Pla d’Urgell, així com l’aposta per mantenir la llum com un dels eixos de la temporada nadalenca. Solsona també ha posat en relleu que tots els elements lumínics “són de proximitat”, referint-se al proveïdor Instal·lacions S. Garralon del Palau d’Anglesola, que dissenya tot el muntatge de llums de la ciutat.