Mollerussa impulsa un espai de joc infantil els dimecres i divendres al centre urbà

Les activitats les conduiran monitors de la cooperativa Lleure Quàlia els dimecres i divendres dels mesos de juny, juliol i setembre de 6 a 8 de la tarda
Espai de jocs alternatius de Mollerussa ©AjMollerussa
photo_camera Espai de jocs alternatius de Mollerussa ©AjMollerussa

Amb el nom de “Juguem amb Mollerussa” el consistori de la capital del Pla d’Urgell a través del Pla de Civisme Local impulsa un espai de joc destinat a infants fins als 13 anys, que és dura a terme a les places del centre urbà de la ciutat.

Les activitats les conduiran monitors de la cooperativa Lleure Quàlia els dimecres i divendres dels mesos de juny, juliol i setembre de 6 a 8 de la tarda

L’objectiu de “Juguem amb Mollerussa” és oferir un espai alternatiu de joc amb activitats de lleure educatiu com gimcanes, jocs sensorials o tallers diversos per treballar el civisme entre els infants.  La iniciativa, que ja es va encetar l’any passat com a prova pilot, sorgeix de la necessitat detectada a través del Pla de Civisme per afavorir el joc responsable i millorar la convivència en places i carrers de la ciutat. 

La iniciativa es va encetar l’any passat com a prova pilot, amb l'objectiu d'afavorir el joc responsable i millorar la convivència en places i carrers de la ciutat a través del Pla de Civisme. En aquests espais es col·locarà un rètol amb normativa específica d’ús, també és un dels dos espais lliures de fum de la ciutat juntament amb la plaça d’Àngel Bonvehí, en el marc d’una iniciativa impulsada per l’Associació Contra el Càncer de Mollerussa.