L’Expoclàssic, un certamen útil i testimoni de l’evolució del món del motor

Solsona ha destacat la satisfacció de l’ens firal per l’increment d’expositors, que han arribat als 64, xifra que representa un 19% més que l’any anterior

Inauguració fira Expoclàssic de Mollerussa ©Fira
photo_camera Inauguració fira Expoclàssic de Mollerussa ©Fira

"Expoclàssic no és només una experiència per a la gent apassionada del motor, les motos o els vehicles clàssics, sinó també per veure la història d’un sector que ens ha acompanyat al llarg de la vida i que està en constant evolució" amb aquestes paraules definia Marc Solsona el certamen que Fira Mollerussa inaugurava aquest dissabte.

El president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona acompanyava a la representant territorial de l’Esport a Lleida, Lourdes Ravetllat en l'acte inaugural de la vint-i-vuitena edició d'Expoclàssic, la fira dedicada al sector del motor històric i clàssic.

Inauguració fira Expoclàssic de Mollerussa ©Fira
Inauguració fira Expoclàssic de Mollerussa ©Fira

Solsona ha destacat la satisfacció de l’ens firal per l’increment d’expositors, que han arribat als 64, xifra que representa un 19% més que l’any anterior. Aquesta participació correspon a un total de 41 expositors entre els paradistes del Mercat de l’automòbil, motos, accessoris i col·leccionisme i els clubs, més els 23 expositors presents al 3r Mercat d’antiquaris.

L'alcalde de Mollerussa ha afegit que hem aconseguit que aquesta fira sigui útil per a un sector molt específic, alhora que ha ressaltat la seva, dimensió popular, extensió a la qual contribueixen els atractius monogràfics complementaris al certamen i que en aquesta edició protagonitzen les motos BMW, coincidint amb el centenari d’aquesta firma; els cotxes d’època, i una mostra de tractors antics

Trobada de motos clàssiques

La fira continuarà demà diumenge, quan tindrà lloc la 29a Trobada de motos clàssiques, una cita que compta amb la col·laboració de l’associació Motos Clàssiques Ponent i l’Ajuntament. La concentració serà a les 9 del matí amb la inscripció i un esmorzar popular, per donar pas a una sortida amb un recorregut d’uns 70 quilòmetres per poblacions veïnes i tornada a la fira.

Així mateix, està previst que durant el matí de demà diumenge visitin el certamen diferents col·lectius, entre aquests el Club Mini Cooper Catalunya.