Mollerussa presenta el programa d’una Festa Major participativa i compromesa

El comerç de la ciutat organitza el Mercat de Festa Major, una proposta en la qual hi participaran una trentena d'establiments que situaran les parades en el centre de Mollerussa el dissabte al matí
Concert de Marc Marzenit, arxiu ©JosepAPérez
photo_camera Concert de Marc Marzenit, arxiu ©JosepAPérez

L’Ajuntament de Mollerussa ha desplegat un programa per la Festa Major del 2023 que aglutina activitats i propostes molt variades, amb la voluntat de poder donar resposta a totes les preferències.

Una cinquantena d’activitats dirigides majoritàriament al lleure i a la gresca, però també combinades amb un xic de compromís social i cultural

Presentació Festa Major Mollerussa ©JosepAPérez
Presentació Festa Major Mollerussa ©JosepAPérez

Tota la programació de la Festa Major la podeu descarregar en aquest enllaç

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, la responsable de l’area de Festes, Raquel Pueyo i el tècnic de Cultura, Àlex Culleré han presentat aquest dimarts el programa del qual han destacat propostes com un macrocircuit d’obstacles amb inflables, el qual s’instal·larà a l’esplanada guanyada al recinte de les piscines i el parc municipal; un taller de pintura corporal a Cal Duch i un espai de jocs en família, que s’ubicarà dissabte i diumenge durant tot el matí a Cal Jaques. 

Els responsables municipals també han destacat l’acció que durà a terme l’artista local Kamma Marlo

Gargar Penelles el mural de la mollerussenca Kamma Marlo ©JosepAPérez
El mural de Kamma Marlo al Gargar de Penelles ©JosepAPérez

, durant tres dies de la celebració elaborarà un mural al carrer de Navarra, al costat del recinte de l’Hotel Duch. En aquest espai i acompanyant a l’autora, el dissabte al matí tindrà lloc un vermut musical i el taller de pintura corporal.

La Jovefest torna a la carpa de la pista de bitlles, amb un programa que comptarà amb les bandes Indubio i Sexenni.

En la carpa és dura a terme una de les activitats compromeses, amb el nom de Sex Truck, una caravana pedagògica amb informació sobre sexualitat, afectivitat i feminismes

Tota la programació de la Festa Major la podeu descarregar en aquest enllaç

 

Catarres ©Catarres
Catarres ©Catarres

Pel que fa a la programació musical en l’escenari del Pavelló Firal obriran la programació el divendres Catarres i Lildami, i el cantant de rap Sho-Hai i el músic i productor musical Marz Marzenit.

En el complex de L’Amistat el mateix divendres hi haurà havaneres i el rom cremat del grup Ultramar, el dissabte concert de jazz de La Vella Dixieland. I en el mateix espai d’El Mag Lari, presentarà  el seu darrer espectacle Strafalari.

El comerç de la ciutat organitza el Mercat de Festa Major, una proposta en la qual hi participaran una trentena d'establiments que situaran les parades en el centre de Mollerussa el dissabte al matí.

Mag Lari a la Passió d'Esparraguera ©XavierLoncà
Mag Lari a la Passió d'Esparraguera ©XavierLoncà

L'ingredient de tradició popular l'incorpora Trobada gegantera i grallera de dissabte, que comptarà amb nou colles sota la batuta de l’amfitriona, la Colla Gegantera i Grallera del Casal Popular de L’Arreu, i la ja tradicional Diada Castellera de diumenge, enguany amb tres colles que seran els Margeners de Guissona, la Colla Jove de l’Hospitalet i els Castellers de Cerdanyola. També cal destacar les ballades de sardanes, que es faran a la plaça de l’1 d’Octubre. 

     

comentaris