Mollerussa reduirà el mercat setmanal a les parades d’alimentació durant 15 dies

Text: Redacció / Foto: Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa reduirà els dos pròxims dimecres el mercat setmanal a les parades de producte fresc, flor ornamental, planter i alimentació  amb l’objectiu de poder complir amb la limitació de l’aforament al 30% per tal de reduir les interaccions socials com es demana des de Salut. Així, es retornarà a la distribució que es va habilitar des del 13 de maig i fins al 30 de juny amb un perímetre definit amb tanques i un control de públic.

Aquesta ha estat una de les mesures que s’ha acordat adoptar a la reunió del Comitè d’Emergència que s’ha fet avui i on s’han valorat les mesures aprovades per contenir la pandèmia. Així mateix, s’ha acordat precintar els jocs infantils dels diferents espais públics de la ciutat i tancar l’accés al parc municipal a partir de les 8 del vespre com una altra de les mesures a aplicar durant els pròxims 15 dies.

A la reunió també s’ha constatat que la campanya de la vacunació contra la grip ha començat amb normalitat a la sala polivalent de L’Amistat amb l’objectiu de descongestionar el Centre d’Atenció Primària (CAP) de Mollerussa. Val a recordar que la campanya està adreçada a tota la població de Mollerussa i per tal de participar-hi cal haver demanat cita prèvia a través del Canal Salut o bé al telèfon 933 268 901.

La reunió també ha servit per actualitzar les dades sanitàries que, segons dades de Salut, se situen en 415 casos confirmats acumulats  mentre que les persones que han perdut la vida a causa de la Covid-19 són 13. Pel que fa a la taxa de risc de rebrot, se situa en 426,61.

D’altra banda, a la reunió també s’ha posat en relleu que actualment a Mollerussa hi ha dos grups escolars confinats que són un de 25 alumnes de 4t de Primària a l’escola Vedruna i un altre de 30 alumnes de 1r d’ESO a la Salle.