Mollerussa renova els jocs infantils del Parc Municipal com a prèvia a una remodelació integral de tot l’espai

????????????????????????????????????
photo_camera ????????????????????????????????????

Foto: Ajuntament de Mollerussa.

L’Ajuntament de Mollerussa ha iniciat aquesta setmana els treballs preliminars per renovar els jocs infantils del Parc Municipal amb l’objectiu que es puguin estrenar per la Festa Major.

Així ho ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha recordat que el pressupost d’enguany ja va preveure una partida amb aquesta finalitat.

Es tracta de l’inici d’una remodelació més integral d’aquesta zona verda de la ciutat que té com una de les actuacions més pròximes el recobriment de la bassa que acollia animals aquàtics per integrar-la al parc i dotar-lo de més espai polivalent.

D’altra banda, l’alcalde també ha dit que s’ha ampliat un mes el contracte amb el servei de jardineria extern abans que el pròxim  juny passi a ser un servei prestat de manera directa pel consistori com ja s’havia anunciat.

En aquest sentit, ha indicat que abans de finalitzar la relació amb la UTE encarregada de la jardineria es renovarà una seixantena d’unitats d’arbrat en diferents punts de la ciutat, que se sumen a la seixantena que es van plantar en l’acció d’apadrinament i conscienciació organitzada pel Consell de Participació Adolescent a la zona de la pista de patins el passat 29 d’abril.