Mollerussa estudia replicar el programa Compartir és viure amb habitatge per a joves

L'Ajuntament obre convocatòria per a dues persones grans que vulguin viure a un dels pisos compartits
IMG_8897
photo_camera Dues usuàries del programa Compartir és viure de Mollerussa ©AjMollerussa

L'Ajuntament de Mollerussa està valorant replicar el programa d'habitatge social Compartir és viure enfocat ara als joves per potenciar l'emancipació juvenil. Així ho ha explicat aquest dimarts l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha reivindicat el projecte com un servei pioner a les comarques de Ponent adreçat a la gent gran.

La iniciativa actualment posa a disposició tres pisos en els quals sis persones de més de 60 anys comparteixen espai combatent la soledat emocional. D'aquestes sis places, tan sols n'hi ha quatre d'ocupades i ara el consistori ha obert una nova convocatòria perquè dos nous usuaris puguin entrar-hi a viure, ja que a hores d'ara hi ha dues vacants.

Els pisos de Compartir és viure estan cedits per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i tenen un preu de lloguer social de 150 euros al mes

Els interessats poden presentar-se fins al 29 de maig i després hauran de passar un procés de selecció per part dels tècnics municipals de serveis socials.

Per escollir les dues persones beneficiàries es tindran en compte criteris com la mobilitat, la dependència o la soledat emocional. Un cop seleccionats, en un termini de menys d'un mes ja entraran a viure al pis.