Mollerussa revalida el segell de transparència Infoparticipa

L'alcalde Marc Solsona ha destacat que el 2023 "no va ser un any normal" per obtenir el distintiu amb eleccions i canvis de govern
Detall de la web de l'Ajuntament de Mollerussa
photo_camera Detall de la web de l'Ajuntament de Mollerussa

L’Ajuntament de Mollerussa consolida un any més el distintiu Infoparticipa a la qualitat i la transparència en la comunicació pública local, que entrega la Universitat Autònoma de Barcelona en funció de diferents indicadors. El consistori de la capital del Pla d'Urgell ha obtingut una puntuació del 90%, amb 47 dels 52 punts aprovats.

Infoparticipa avalua la informació que els ens locals posen a disposició de la ciutadania als seus webs, així com la facilitat per accedir-hi i les seves actualitzacions.

És l'única ciutat lleidatana juntament amb Lleida i Solsona que supera el 90%

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha volgut fer èmfasi en el fet que el 2023 "no va ser un any normal", en haver-hi eleccions municipals i canvis de govern, a més d'un increment de l'exigència requerida per obtenir el segell. Solsona també ha agraït la tasca dels treballadors municipals i ha explicat que el 9 d'abril recolliran el distintiu en un acte a la UAB.

L'adjudicació del contracte de les escoles bressol, al ple d'aquest dijous

El primer edil també ha fet un repàs als temes del ple municipal d'aquest dijous 4 d'abril, el qual s'havia de celebrar a finals de març, però es va ajornar per no coincidir amb la Setmana Santa. Un dels principals punts serà l'adjudicació dels contractes de gestió de les escoles bressol, que han guanyat les actuals empreses gestores.

Durant la sessió també es donarà llum verda a la cessió gratuïta dels terrenys de la nova Àrea Bàsica Policial al Departament d'Interior, les obres de la qual es preveu que comencin aquest estiu.

Finalment, hi haurà dues modificacions de crèdit pressupostàries, en no haver-hi encara pressupost aprovat per aquest 2024, i un reconeixement extrajudicial de crèdit de 16.000 euros per la pròrroga del contracte de les escoles bressol prèvia a l'adjudicació.