Mollerussa tanca l’Estiu Jove per a joves de 12 a 15 anys i centrat en la cura del medi ambient i l’entorn més pròxim

Redacció | Fotos: Ajuntament de Mollerussa

La regidoria de Joventut ha tancat aquest divendres el programa d’activitats de l’Estiu Jove adreçat a joves d’entre 12 i 15 anys, a través del qual s’ha reformulat el camp local de treball que es va fer durant els dos anys anteriors i que va servir per intervenir en el carrer de la Vilaclosa i millorar la plaça del Grup La Forestal. En aquesta ocasió, s’ha apostat per un ampliar la durada a quatre setmanes del mes de juliol oferint un seguit d’activitats relacionades amb la cura del medi ambient i la sostenibilitat i han tingut també un impacte en la ciutat.

Així, els joves participants, una mitjana de deu cada setmana, han treballat en diferents accions per preservar el medi ambient com la construcció de caixes niu i menjadors d’aus amb material reciclat i també fent tasques de reg a les alzines plantades gràcies al projecte Apadrina un arbre, impulsat pel Consell de Participació Adolescent a la zona de la pista de patins. A banda, també han dut a terme un seguit d’activitats de dinamització i lleure.

Pel que fa als Tallers d’Estiu per a infants de 4 a 11 anys, encara duraran tot el mes d’agost i fins al 2 de setembre a l’escola Ignasi Peraire amb activitats també en altres equipaments com les piscines municipals.