El món dels pirates, protagonista de la 4a fira de clicks PlaymoPalau

Per primera vegada, la mostra comptarà amb una peça immersiva amb efectes especials que permetrà als visitants “sentir-se dins del diorama”, en paraules dels organitzadors

Presentació PlaymoPalau ©JordiBonilla
photo_camera Els organitzadors Joel Solé, Aran Balcells, Arnau Balcells i l'alcalde Francesc Balcells en la presentació de PlaymoPalau ©JordiBonilla

Des de l’any 2020, Joel Solé, Aran Balcells i Arnau Balcells, tres joves del Palau d’Anglesola, organitzen la fira de clicks, PlaymoPalau. Enguany el certamen arriba a la seva 4a edició els dies 16 i 17 de setembre amb l’estrena mundial del diorama immersiu Univers Pirata com a gran reclam. La peça, igual que tota la fira, estarà tematitzada al voltant dels pirates i els vaixells. Segons Solé, els participants “se sentiran a dins del diorama” gràcies als efectes especials que conté.

Imatge d'arxiu de la fira PlaymoPalau ©JosepAPérez
Imatge d'arxiu de la fira PlaymoPalau ©JosepAPérez

El recinte, ubicat al pavelló poliesportiu, comptarà amb l’exposició de 15 diorames fets amb figures clicks a càrrec d’artistes de tot Catalunya. Al mateix temps, també hi haurà la mostra dels petits diorames que participen en el concurs i que compta amb setze inscrits entre les dues categories (infantil i majors de 12 anys).

A banda de la zona expositiva, els més petits podran gaudir d’inflables, tallers i manualitats.

La fira també tindrà un espai de venda de clicks i peces per a col·leccionistes amb quatre botigues especialitzades d’arreu de l’Estat. Per primera vegada hi participarà la botiga lleidatana Agustí Mestre, la qual durant tota la setmana regala entrades de PlaymoPalau per la compra de productes Playmobil.

L’alcalde del Palau, Francesc Balcells, apuntava que l’objectiu de l’edició és “superar els 3.000 assistents i esdevenir la fira Playmobil referent a Ponent”.

Playmopalau 2023
Cartell de la fira Playmopalau 2023

PlaymoPalau també comptarà amb el concurs Buscaclick que permetrà participar a un sorteig d’un lot de productes Playmobil. Al mateix temps i fins al dissabte 16, es pot participar en el concurs de fotografia a través de les xarxes socials on cal publicar una imatge amb clicks sota la temàtica de la cultura catalana.

El preu de l’entrada serà de 3 euros per als majors de dos anys i, com a novetat, els 150 primers assistents a cada jornada de la fira rebran una xapa commemorativa.