Montse Bergés continua les seves visites comarcals al Pla d'Urgell

La delegada del Govern a Lleida va reunir-se amb l'equip de govern del Consell Comarcal per valorar alguns dels projectes que la Generalitat té en marxa a la comarca
Fotografia de grup de la Delegació del Govern a Lleida i el Consell Comarcal del Pla d'Urgell ©Govern
photo_camera Fotografia de grup de la Delegació del Govern a Lleida i el Consell Comarcal del Pla d'Urgell ©Govern

La delegada del Govern a Lleida, Montse Bergés, acompanyada pels directors dels serveis territorials dels departaments de la Generalitat, es va reunir aquest dimarts amb l'equip de govern del Consell Comarcal del Pla d'Urgell per revisar les accions del govern català a la comarca.

La trobada, que va tenir lloc a Cal Sinén, a l'Estany d'Ivars i Vila-sana, va servir per tractar projectes com la finalització de les obres del CUAP de Mollerussa o la nova Àrea Bàsica Policial Pla d’Urgell-Garrigues.

Es tracta de la segona visita comarcal de Bergés, després de la primera a l'Urgell el mes de març

Temes com el transport, amb l'ampliació de freqüències de Rodalies, o l'habitatge, amb la campanya Cases plenes, pobles vius de l'ens comarcal, també van estar sobre la taula.

Després de la sessió de treball, la delegada del Govern va presidir el Consell de Direcció Territorial de l’Administració de la Generalitat, consolidant així la descentralització de reunions a la vegueria.