Mushka encapçalarà el cartell musical de la Festa Major de Mollerussa

L'artista presentarà el seu darrer treball SexeSexy una setmana després de fer-ho a les festes de Tàrrega

Imatge promocional de Mushka
photo_camera Imatge promocional de Mushka

La Festa Major de Mollerussa se celebrarà del 16 al 19 de maig i tindrà com a cap de cartell a Mushka, que s'ha convertit fa uns dies en l'artista en català més escoltada a Spotify amb 704.900 oients mensuals. El concert de la del Maresme serà el dissabte 18 de maig, juntament amb Akelarre i el DJ Marsal Ventura.

Serà el segon cop en pocs dies que la cantant del Maresme actuarà a les comarques de Ponent. El divendres 10 de maig ho farà a la Festa Major de Tàrrega.

El Pavelló Pla d'Urgell acollirà l'envelat i els concerts joves

Per altra banda, el dijous 16 obrirà la festa el grup de versions Galacticos després de la llonganissada i l'espectacle de foc. El divendres 17 la programació comptarà amb les versions de La Nit de Canet, amb un tribut a diferents grups del pop català de la dècada passada, Coco i el DJ Moncho.

El Jovent de Mollerussa també celebrarà en el marc de la Festa Major la desena edició de la JoveFest. Serà el dissabte a la tarda i comptarà amb les actuacions La Noche Quilombera, El Paio de Gracia & Las Malas Lenguas i DJ Artatack, després d'haver resultat guanyadors del concurs de bandes que l'entitat va promoure.

Pel que fa al Teatre L'Amistat, comptarà amb el concert de jazz a càrrec de la Big Band Jazz Maresme el diumenge 19 i les havaneres del grup Ultramar el divendres 17. Els concerts i sessions de ball aniran a càrrec de la Maravella, la Selvatana i la Metropol el divendres, dissabte i diumenge. Respecte les sardanes, que tindran lloc a la plaça 1 d'octubre, seran les mateixes cobles de Maravella Selvatana qui actuaran els respectius dies, mentre que la Cobla Ciutat de Manresa ho farà el diumenge.