Nadala en homenatge a les corals i els cors del Pla d'Urgell

Text: Redacció / Foto: Consell Comarcal del Pla d'Urgell

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell ha preparat una producció audiovisual per tal que la música no falti aquestes festes, malgrat no es pugui celebrar el tradicional cicle de concerts de Nadal per tots els municipis del Pla d'Urgell. La producció ha anat a càrrec de la  productora La Gata Roja, de David Pradas.

El president del Consell, Rafel Panadés, ha explicat que “ després de gairebé tres dècades, aquest Nadal moltes corals no s’han vist amb cor d’actuar per la pandèmia donat que, a més a més, porten molts mesos sense poder assajar. Hem de pensar que, en molts casos, les corals i els cors del Pla d’Urgell estan integrats per persones grans. Per això, hem fet aquesta opció com a homenatge: que algú canti per ells i que la música pugui arribar igualment a les residències de la tercera edat a i tots els municipis del Pla d’Urgell.  

A la imatge, el president Rafel Panadés i la vicepresidenta Rosalia Carnicé, acompanyats per l'equip del productor David Pradas: dues integrants del grup Krregades de romanços, Montse Micuesa i Raquel Garcia, i l'artista Enriqueta Vendrell, que n’ha fet la il·lustració commemorativa.