La nova escola del Palau d'Anglesola quedarà enllestida a mitjans de març

El cap de setmana del 23 i 24 de març les famílies muntaran el mobiliari i durant els propers dies el claustre del centre educatiu decidirà quan comencen les classes al nou espai
Imatge exterior de la futura escola del Palau d'Anglesola ©JordiBonilla
photo_camera Imatge exterior de la futura escola del Palau d'Anglesola ©JordiBonilla

La nova escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola serà una realitat al mes de març després d'un any i mig d'obres. La previsió és que les obres estiguin enllestides el 20 de març i durant el cap de setmana del 23 i el 24 de març es procedeixi al muntatge del mobiliari i adequació de l'espai amb la participació de les famílies.

Pel que fa a l'inici de les classes a la nova escola, el claustre del centre decidirà durant els pròxims dies quan es formalitzarà el trasllat dels infants cap al nou equipament.

L'ampliació de l'escola concentrarà tot l'alumnat, actualment separat en dos edificis diferents, a l’Avinguda Sant Roc

El nou centre també albergarà la llar d'infants municipal que es posarà en marxa al setembre amb l'inici del curs 2024-25. L'alcalde del Palau, Francesc Balcells, ha explicat que el 21 de març sortirà a concurs la gestió de l'escola bressol amb la voluntat de tancar la licitació a finals d'abril i fer les portes obertes.

Les obres d’ampliació de l’escola Arnau Berenguer han suposat una inversió de 3,2 milions d’euros de la Generalitat de Catalunya, amb una aportació de 365.000 euros per part del consistori.