El Palau d’Anglesola es converteix novament en prescriptor del formatge artesà

A partir de migdia tindrà lloc la Cheesemut, un tast d’una dotzena de formatges, marinats amb una copa de vi i acompanyat per la música de Ferran Orriols, i es lliurarà el guardó de Formatger d’Honor al cuiner Arnau París, guanyador de Master Chef
Presentació de la Mostra de Formatges a la secció de Sunka ©JosepAPérez 1
photo_camera Presentació de la Mostra de Formatges a la secció de Sunka ©JosepAPérez 1

El Palau d’Anglesola reunirà el diumenge 19 de novembre una dotzena de productors de formatges artesans al voltant de la novena Mostra del producte al municipi del Pla d’Urgell.

Una jornada gastronòmica que al marge de la mostra expositiva, que també inclourà altres productes ponentins. El programa desplegarà activitats musicals, lúdiques, concursos i divulgació formatgera. Una edició en la qual la companyia lleidatana Plusfresc dona suport amb contingut, comunicació, logística i finançament.

El formatger Robert Camps mostra els seus productes en la secció de Sunka ©JosepAPérez
El formatger Robert Camps mostra els seus productes en la secció de Sunka ©JosepAPérez

Segons explica el responsable de comunicació de la firma, Joan David Porté la voluntat és reforçar la Mostra per tal de convertir-la en un punt de referència de la gastronomia de Ponent, que també comptarà amb els vins del Castell del Remei, les conserves de Cal Senzill, el forn de pa La Panoteca o la cervesa artesana Matoll.

A partir de migdia tindrà lloc la Cheesemut, un tast d’una dotzena de formatges, marinats amb una copa de vi i acompanyat per la música de Ferran Orriols. Es torna ha convocat el concurs de pastissos de formatge, i es lliurarà el guardó de Formatger d’Honor al cuiner Arnau París, guanyador de Master Chef.

Formatgeries

Formatges Camps. El Palau d'Anglesola (Pla d'Urgell)
Formatges De Ponent - Cal Quitèria. Almacelles (Segrià)
Formatges Monber. Agramunt (Urgell)
Formatges de Pallars. Talarn (Pallars Jussà)
Formatgeria de Clua. La Clua (Noguera)
Formatges Sant Gil d’Albió. Albió (Conca de Barberà)
Cal Cantaré formatgeria. Santpedor (Bages)
Formatges Gavarresa. Artés (Bages)
Làctics Ubach. Vic (Osona)
Caterí Cuinant Formatges. Calders (Moianès)
Formatges Veciana. Segur (Barcelona)

Tast Guiat de formatges i vins:

La Gastroteca.cat, el punt de trobada del producte català, ens oferirà un tast guiat dels diferents formatges de la Mostra maridats amb quatre vins Castell del Remei. La direcció del tast anirà a càrrec de Víctor Cornejo i Ramírez i serà a les 18 h.
El preu del tast guiat és de 15 euros i cal inscripció prèvia.
Es pot fer en línia a https://www.emplauelpalau.cat/shop/article/47 o si queden places, a la zona de venda de tiquets del Cheesmut.