El Palau d’Anglesola s’omple de clicks amb la 4a fira PlaymoPalau

L'estrena mundial de la peça immersiva Univers Pirata és l’atracció principal de la mostra amb un diorama que inclou efectes especials, jocs de llum i recursos audiovisuals

Un del diorames exposats a la fira PlaymoPalau 2023 ©JordiBonilla
photo_camera Un del diorames exposats a la fira PlaymoPalau 2023 ©JordiBonilla

Aquest dissabte al matí es donava el tret de sortida a la fira de clicks, PlaymoPalau, que convertirà avui i demà diumenge el Palau d’Anglesola en la capital de les figures de Playmobil. La joia de la corona és l’estrena mundial del diorama immersiu Univers Pirata, en la qual es pot entrar dins un vaixell pirata i “es pot viure una experiència inoblidable”, segons Arnau Balcells, un dels promotors de la fira.

Una família visitant la fira PlaymoPalau 2023 ©JordiBonilla
PlaymoPalau 2023 ©JordiBonilla

El pavelló poliesportiu del Palau acull una vintena de diorames de temàtiques diverses que van des de l’evolució de la pagesia fins al circ. Al mateix temps, als laterals del recinte hi té lloc la mostra dels petits diorames dissenyats per infants del municipi.

El preu de l’entrada és de 3 euros per als majors de dos anys.

PlaymoPalau es complementa amb una zona de venda de clicks i peces per a col·leccionistes amb diverses botigues especialitzades. Els visitants també poden participar del concurs Buscaclick, amb el qual trobant quatre figures amagades es pot accedir a un sorteig d’un lot de productes Playmobil.