El Palau d'Anglesola clausura el curs del Consell Escolar

L'objectiu del Consell Infantil és donar veu a la quitxalla del poble, per tal que facin propostes i debatin sobre les millores necessàries al municipi i a l’escola, enguany l'ens escolar ha  treballat l’estalvi energètic i també l’estalvi l’aigua
Consell Infantil del Palau d'Anglesola ©AJPalau
photo_camera Consell Infantil del Palau d'Anglesola ©AJPalau

El Consell Infantil del Palau d'Anglesola va celebrar el passat dijous la darrera assemblea, amb la qual es clausuraven les activitats del curs. El col·lectiu el conformen els delegats i delegades de primària de l’escola Arnau Berenguer - que representen als infants del municipi- la directora i la secretaria del centre escolar, juntament amb l'alcalde. 

Consell Infantil del Palau d'Anglesola ©AJPalau
Consell Infantil del Palau d'Anglesola ©AJPalau

L'objectiu del Consell Infantil és donar veu a la quitxalla del poble, per tal que facin propostes i debatin sobre les millores necessàries al municipi i a l’escola. Enguany l'ens escolar ha  treballat l’estalvi energètic i també l’estalvi l’aigua. 

Al Palau d’Anglesola, també té en marxa el Consell de Participació Adolescent (CPA), que és l’espai per enriquir la vida dels adolescents a la vila. Participar-hi és un exercici de ciutadania, permet interactuar, confrontar opinions, diàleg, consens… Un conjunt de valors i actituds fonamentals per a la convivència.