El Palau d'Anglesola fa un pas més cap a la sostenibilitat energètica

La nova furgoneta elèctrica per a la brigada municipal se suma a les dues camionetes i el cotxe compartit gestionat per la cooperativa Som Mobilitat
El cap de la brigada Jaume Serret amb la nova furgoneta ©AjuntamentdelPalauAnglesola.jpg
photo_camera El cap de la brigada Jaume Serret amb la nova furgoneta ©AjuntamentdelPalauAnglesola.jpg

La sostenibilitat es va obrint camí al Palau d'Anglesola ara amb la introducció d'una furgoneta elèctrica per a la brigada municipal. El cap de brigada, Jaume Sarret, va estrenar aquesta setmana una Citroën ë-Berlingo Van, el que suposa un pas ferm cap a un futur més net per al municipi.

Amb una inversió de 34.660,45 euros, dels quals 27.902,88 € han estat subvencionats pel programa Next Generation DUS5000, el Palau d'Anglesola consolida el seu compromís amb iniciatives de sostenibilitat municipal.

Aquesta adquisició se suma a les dues camionetes i el cotxe compartit gestionat per la cooperativa Som Mobilitat.

Gràcies als fons europeus destinats a la transició energètica, es preveu l'adquisició imminent d'una escombradora i una màquina elevadora elèctriques, així com la instal·lació de dos carregadors al magatzem municipal. A més, s'ha aprovat una ajuda per a la instal·lació de plaques solars al pavelló poliesportiu i a l'escola Arnau Berenguer. Aquesta iniciativa no només proporcionarà energia neta per als vehicles i equips municipals, sinó que també impulsarà la creació d'una comunitat energètica local.