El Pla d'Urgell mostra la complicitat amb la Fira de Sant Josep

El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Carles Palau va aprofitar la presència d'Erra per demanar que es tramiti l’Estatut dels Municipis Rurals que ha quedat al calaix i “que ens ha de permetre treballar per a la ciutadania” així com que es tingui especial sensibilitat en els temes relatius a la sequera
Anna Erra, Carles Palau, Marc Solsona i Joan Talarn al Dia de la Comarca ©AjMollerussa
photo_camera Anna Erra, Carles Palau, Marc Solsona i Joan Talarn al Dia de la Comarca ©AjMollerussa

Un any més els municipis del Pla d'Urgell fan pinya al voltant de la Fira de Sant Josep, un certament que ha aglutinat el sentiment de pertinença a la comarca. Com cada any l'agenda del certament dedica una jornada a compartir aquest homenatge a la capitalitat de Mollerussa. 

Enguany l'acte ha comptat amb la participació de la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, darrer acte d'aquest mandat, després de la convocatòria signada pel president aquest dilluns. Erra manifestava al respecte que cal ser capaços de trobar consensos per atendre les necessitats del país, vetllant per equilibri territorial per tenir un país fort on tothom pugui fer el seu projecte de vida.

Els alcalde del Pla d'Urgell en el Dia de la Comarca ©AJMollerussa
Els alcalde del Pla d'Urgell en el Dia de la Comarca ©AJMollerussa

El president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Carles Palau va aprofitar la presència d'Erra per demanar que es tramiti l’Estatut dels Municipis Rurals que ha quedat al calaix i “que ens ha de permetre treballar per a la ciutadania” així com que es tingui especial sensibilitat en els temes relatius a la sequera.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona assegurava que la comarca del Pla d’Urgell està conjugada amb adjectius com la prosperitat, l’emprenedoria i l’èxit. Així mateix, ha demanat al futur Parlament més sensibilitat amb el món local perquè “volem fer d’alcaldes i no només de gerents” perquè “hi ha temes de país que no entenen de colors polítics”.

També assistia a l'acte el president de la Diputació Joan Talarn qui destacava que la comarca del Pla d’Urgell és una terra d’oportunitats “perquè estem acostumats a batallar i som resilients com a hereus de les generacions que van transformar el Clot del Dimoni”.