El Poal ret homenatge a Josep M. Garcia pels quaranta anys com a metge rural

El municipi completava el programa d’actes del Roser amb un altre reconeixement als alcaldes Emili Salvia i Miquel Ardevol, antecessors de l’actual primer edil, Rafel Panadés que abandona la política
Centenars de persones participen en l'homenatge a Josep M. Garcia ©ElPoal
photo_camera Centenars de persones participen en l'homenatge a Josep M. Garcia ©ElPoal

En el marc de la celebració de les Festes de Roser, el municipi del Poal va retre homenatge al Doctor Josep Maria Garcia, pels quaranta anys de serveis al municipi. El metge rural ha compartit en aquests anys la consulta amb el municipi de Fondarella. També ha  compartit algun projecte privat i ha format part d’ABS Pla d’Urgell. Josep Maria Garcia va deixar la facultat per endinsar-se de ple en la medicina rural i amb una màxima  que l’ha acompanyat al llarg de la seva vida professional “Primer, cura. Si no pots, alleuja. I si no, consola” segons explicava en una entrevista.

Contacontes en les festes del Roser del Poal ©ElPoal
Contacontes en les festes del Roser del Poal ©ElPoal

El municipi completava el programa d’actes del Roser amb un altre reconeixement als alcaldes Emili Salvia i Miquel Ardevol, antecessors de l’actual primer edil, Rafel Panadés que abandona la política. Panades ha sigut alcalde del municipi del Pla d’Urgell durant 22 anys, i ha sigut president del Consell comarcal del Pla d’Urgell des del 2019, pel grup JxCat. 

Homenatge a Josep M. Garcia ©ElPoal
Homenatge a Josep M. Garcia ©ElPoal

L’acte d’homenatge ha estat acompanyat per un concert del duet de violoncels local. Una ballada de Sardanes a la plaça de l’Ajuntament i un contacontes amb activitats per a la quitxalla ha completat el matí de la celebració.