El Pot Petit és el gran reclam del Carrilet Fest del Palau d'Anglesola

El fil conductor de la jornada serà el viatge en tren amb el carrilet
Edició anterior del Carrilet Fest ©JosepAPérez
photo_camera Edició anterior del Carrilet Fest ©JosepAPérez

L'espectacle Les aventures del Lleó vergonyós d'El Pot Petit és el cap de cartell de la tercera edició del Carrilet Fest del Palau d'Anglesola el pròxim diumenge 26 de maig. Aquesta obra planteja cinc noves cançons interpretades per dos titellaires cantants i un multiinstrumentista.

L'actuació serà a les 11 del matí al pavelló i la seguiran els espais d'aprenentatge amb pintacares, bombolles, jocs, llum negra, futbol, construccions, percussió i xapes al recinte de l'ermita de Sant Roc.

A dos quarts de dues del migdia hi haurà un vermut musical amb el duet de versions TalKual.

A l'hora de dinar, s'habilitarà un espai de pícnic i hi haurà foodtrucks

El Carrilet Fest es reprendrà a les tres de la tarda amb la narradora Sherezade, qui oferirà un contacontes relaxant amb històries sobre objectes. El ritme de la batucada dels Tabalats arrencarà a les quatre de la tarda fins al pavelló poliesportiu, on el festival clourà amb l'espectacle We Can Be Superheroes! dels Siamiss Djs amb un repàs familiar a la història de la música.

El fil conductor de la jornada serà el viatge en tren amb el carrilet. Tots els infants tindran un bitllet que hauran d'anar segellant en les diferents activitats d'aprenentatge.

Les entrades pel Carrilet Fest estan a la venda per 8 euros (anticipada) i 10 euros (taquilla). Poden comprar-se a l'Ajuntament del Palau o a la web emplauelpalau.cat. Els infants nascuts el 2023 i el 2024 tenen l'entrada gratuïta. A banda de les diferents activitats, també hi haurà paradetes i una zona de lactància.