Preestrena del Cafè L’Amistat en la cloenda de les Festes de Sant Isidori de Mollerussa

Foto: Ajuntament de Mollerussa.

Mollerussa va tancar aquest diumenge les Festes de Sant Isidori en honor al seu patró amb la preestrena del Cafè L’Amistat acompanyant el concert del duet Magnet.

El mateix dia, es va celebrar la 23a Trobada de Puntaires, en la qual van participar més de 400 persones de 65 municipis diferents i una vintena de parades de material relacionat amb la punta de coixí.

El reformat equipament va obrir portes per oferir servei de bar al públic assistent al concert i com una prèvia del que ha de ser l’obertura oficial en els pròxims dies. Aquesta es durà a terme a mesura que es vagin finalitzant els últims retocs de l’obra.

Les actuacions han anat a càrrec de la concessionària del servei, l’empresa General Pasta S.L., que ha invertit prop de mig milió d’euros en la transformació del local, que oferirà també servei de restauració.

Les festes es van iniciar el passat dimarts amb el pregó d’Albert Domingo Melgosa, conseller delegat de l’empresa tecnològica Nextret i fill de Mollerussa. L’acte de lliurament del 34è Premi de Novel·la Breu, la Trobada Bastonera i la presentació del documental de Saó de Ponent  Mollerussa, pa amb vi i sucre han estat altres de les activitats destacades d’aquesta setmana cultural, que enguany va coincidir amb la Diada de Sant Jordi en el marc de la qual va tenir lloc l’Onzena Marató de Lectura en Veu Alta organitzada per la Biblioteca Comarcal Jaume Vila.

Les festes també van incloure actes de caràcter religiós com la conferència Creure en Jesucrist en una societat plural, a càrrec de Francesc Conesa Ferrer, que recentment ha estat nomenat bisbe de Solsona, i la Missa de Vot de Poble.