Prop de 400 alumnes de primer d’ESO dels 4 centres de Mollerussa participen en la 5a Trobada esportiva

Foto: Ajuntament de Mollerussa.

El complex esportiu de Mollerussa ha acollit aquest matí la 5à Trobada esportiva de Secundària en la qual han participat 370 alumnes de 1r d’ESO dels quatre instituts de la ciutat.

La trobada té per objectiu de fomentar l’activitat física i alhora la relació entre els participants fomentant l’aspecte lúdic per damunt del competitiu.

Els alumnes han treballat al llarg del matí organitzats per grups en set estacions que inclouen voleibol, activitats amb suport musical, frisbee, acroesport, crossfit adaptat, hoquei i grans jocs. La trobada ha comptat amb la visita de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; la representant territorial de l’Esport a Lleida, Lourdes Ravetllat; la regidora d’Ensenyament, Dolors Bargalló, i el regidor d’Esports, Bernat Diaz.

L'organització de l’activitat, que està impulsada pel Pla Educatiu d’Entorn, ha anat a càrrec del professorat del Seminari d’Educació Física-Pla Català d’Esport a l’Escola del Pla d’Urgell; conjuntament amb l’alumnat del Cicle Superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives de l’Institut Joan Oró de Lleida, que s’han encarregat del monitoratge. També compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa i el Consell Esportiu del Pla d’Urgell.