Rècord de participació al Premi de Novel·la Breu de Mollerussa

S'han presentat un total de 78 textos procedents d'arreu de Catalunya, del País Valencià, les Illes Balears, Mèxic i Canadà

Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa ©JosepAPérez
photo_camera Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa ©JosepAPérez

El 36è Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa ha superat el rècord de participants amb un total de 78 textos presentats. La xifra d'aquest 2024 suposa 30 originals més que en l'edició anterior, en la qual van ser 48. Pel que fa a la procedència dels autors, hi ha textos de Catalunya, del País Valencià, les Illes Balears, Mèxic i Canadà.

El guanyador rebrà 5.000 euros corresponents a la primera edició a càrrec de Pagès Editors

L'entrega del premi tindrà lloc en un acte literari que se celebrarà el 5 d'abril al Teatre L'Amistat. En aquesta gala també es farà el lliurament del 8è Premi Saó de Ponent de textos teatrals per a espectacles de petit format, que l'Ajuntament de Mollerussa i l'Institut d'Estudis Ilerdencs gestionaran des d'aquest 2024 després de la dissolució de l'entitat teatral.

Pel que fa al jurat del guardó literari, estarà format per Josep Borrell, Pep Coll, Albert Villaró, Montse Sanjuan i Antoni Gelonch. A més, el jurat podrà seleccionar un accèssit dotat amb 1.000 euros.