La Residència Jardins Castelló de Mollerussa preveu obrir durant el 2025

Regidors de l'Ajuntament de Mollerussa visiten les instal·lacions que comptaran amb 144 places fixes i 30 de centre de dia

Captura de pantalla 2024-04-18 a las 14.43.52
photo_camera Render de la nova Residència Jardins Castelló de Mollerussa ©JardinsCastello

La Residència per a Gent Gran Jardins Castelló de Mollerussa preveu estar enllestida el 2025 per poder obrir portes, segons ha assegurat el gestor David Boleda als regidors de l'Ajuntament de Mollerussa durant la seva visita a l'equipament aquest dijous.

El centre geriàtric és d'iniciativa privada, malgrat que la Generalitat preveu disposar-hi un nombre de places públiques que encara està pendent de concretar-se.

Els membres de la corporació han pogut veure una habitació de mostra

Visita de la corporació municipal a la residència ©AjMollerussa
Visita de la corporació municipal a la residència ©AjMollerussa

La residència disposarà de 8.180 metres quadrats entre soterrani, planta baixa i quatre plantes. Hi haurà 48 habitacions individuals i 48 de dobles, generant 75 llocs de treball, segons la informació que l'empresa Jardins Castelló disposa al seu web.

Està previst que s'hi puguin prestar serveis de psicologia, fisioteràpia, rehabilitació, perruqueria i podologia, així com un restaurant obert al públic general.

L'edifici funcionarà amb fonts d'energia renovable aplicant sistemes de llum LED, sensors i equips d'eficiència energètica.