La restauració de mobles serà el motiu del camp de treball local que organitza Mollerussa

Ajuntament s’obrirà pròximament el termini d’inscripció per a participar en els Tallers d’Estiu adreçats a infants des d’I3 i fins a sisè de Primària, els quals tindran lloc des del 26 de juny i fins a l’1 de setembre a les instal·lacions de l’Escola Mestre Ignasi Peraire
Mural en la plaça Àngel Bonvehí de Mollerussa ©AjMollerussa
photo_camera Mural en la plaça Àngel Bonvehí de Mollerussa ©AjMollerussa
Camp de treball a Mollerussa, arxiu ©JosepAPérez
Camp de treball a Mollerussa, arxiu ©JosepAPérez

L’Ajuntament de Mollerussa ha obert ja les inscripcions per a participar en el camp de treball local que té per objectiu restaurar mobles per equipar el que ha de ser el futur Casal Jove que s’ubicarà a les dependències de l’Oficina Jove del Pla d'Urgell. La iniciativa es durà a terme del 3 al 21 de juliol de dos quarts de 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia i compta amb una vintena de places. La inscripció, que és gratuïta, es pot fer a [email protected] o a www.lleurequalia.cat.

Oficina Jove del Pla d'Urgell a Mollerussa ©AjMollerussa
Oficina Jove del Pla d'Urgell a Mollerussa ©AjMollerussa

És el tercer camp de treball que impulsa Mollerussa, que s’afegeix al curs de premonitori/a de lleure que es farà del 27 al 30 de juny per a joves de 15 a 17 anys, el qual ja té totes les places ocupades, i el de monitor/a de lleure que serà del 3 al 19 de juliol per a majors de 18 anys, per al qual encara queden per omplir una desena de les 40 places que s’ofereixen. 

Tallers d’estiu del 26 de juny a l’1 de setembre per als infants des de I3 a 6è de Primària

Així mateix, des de l’Ajuntament s’obrirà pròximament el termini d’inscripció per a participar en els Tallers d’Estiu adreçats a infants des d’I3 i fins a sisè de Primària, els quals tindran lloc des del 26 de juny i fins a l’1 de setembre a les instal·lacions de l’Escola Mestre Ignasi Peraire tot i que també inclouran activitats en altres espais de la ciutat.