El Saló de l'Automòbil de Mollerussa comptarà amb un nou recinte

Està previst que es condicionin noves parcel·les a l'espai que ocupava la bassa i la piscina de les escales, així com l'adequació amb sauló dels espais expositius i la zona de pas
Visita al nou recinte del Saló de l'Automòbil de Mollerussa ©JordiBonilla
photo_camera Visita al nou recinte del Saló de l'Automòbil de Mollerussa ©JordiBonilla

Mollerussa continua els preparatius per la 151a Fira de Sant Josep que també inclourà el 43è Saló de l'Automòbil amb un recinte de 7.000 m² actualitzat i adequat a les necessitats del sector. La mostra de vehicle nou tornarà a ocupar l'espai de les piscines exteriors i el parc municipal, sumant noves parcel·les a l'espai que ocupava la bassa i la piscina de les escales. 

Per fer l'espai "més agradable per l'expositor i pel visitant", l'alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que s'adequarà el sòl amb sauló de colors per diferenciar els espais expositius de la zona de pas. L'actuació d'esporga dels arbres també contribuirà a millorar l'espai i a facilitar una major connectivitat wifi, una de les mancances que havien detectat els concessionaris.

També s'instal·larà il·luminació complementària i un nou mòdul de lavabos

Els treballs iniciant-se en el nou recinte expositiu ©JordiBonilla
Visita al nou recinte del Saló de l'Automòbil de Mollerussa ©JordiBonilla

Solsona ha assegurat que "hem de treure tot el suc possible al Saló" i, per aquest motiu, dedicaran la jornada del diumenge 17 a l'exposició de vehicles amb una "inauguració exclusiva" amb la presència d'una autoritat destacada. 

L'any 2023 el Saló de l'Automòbil de Mollerussa va tancar amb més de 5 milions d'euros en volum de negoci, situant-se tan sols per sota de la mostra de Barcelona i consolidat com un dels referents de l'exposició de vehicle nou. En aquest sentit, el president de l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció de Lleida, Mario Pinilla, ha afirmat que els expositors "esperen el Saló amb molta il·lusió" i amb l'objectiu de superar els 151 vehicles venuts de l'edició anterior.