Tanca l'edició de la Mollerussa Lan Party amb la vista fixada en l'any vinent

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Fira de Mollerussa

La Mollerussa Lan Party (MLP) va tancar aquest diumenge a migdia les portes de la seva  catorzena edició amb la mirada posada en l’any vinent, convocatòria en què des de l’organització es marca com a objectius recuperar les xifres de participació d’abans de la pandèmia, que l'any 2019 es va batre un rècord amb 724 inscrits. El certament també es proposa tornar a acollir el saló expositiu, el qual ja era present al certamen des de l’any 2013, amb empreses vinculades al sector tecnològic i que complementava el format de l’esdeveniment de cara al públic visitant. Així ho va assenyalar el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, en el balanç de la convocatòria d’enguany.

La 14a Mollerussa Lan Party va obrir divendres a la tarda recuperant enguany el format presencial, el principal objectiu d’aquesta edició. L’esdeveniment, que ha implementat aquests dies una sèrie de mesures sanitàries com la reducció d’una jornada o la limitació de l’aforament, ha comptat amb 250 inscrits, una xifra que ha permès, segons l’organització, donar qualitat i seguretat als assistents.

Com a cloenda de la convocatòria, ahir al migdia es va dur a terme el lliurament dels premis als guanyadors dels diferents tornejos que s’hi van realitzar: LoL – League of Legends–, FIFA 2022, Age Of Empires, Valorant, Super Smash Bros i PoKerLan), així com un sorteig d’objectes de regal patrocinats per les firmes col·laboradores.

Roure va recordar que la Mollerussa Lan Party es va iniciar des de l’associació Mollerussa Lan Party i que va ser acollida sota el “paraigua” de Fira de Mollerussa, al qual es va acollir en el 2011 en l’àmbit organitzatiu. La Fira s'hi va sumar per "treballar i assolir plantejaments com un creixement sostingut, tant quantitatiu com qualitatiu, així com afavorir la seva obertura al públic mitjançant espais i activitats com tallers formatius, la MLP Kids o el saló expositiu".

En aquest sentit, va afegir que l’ens firal afronta l’any 2022 amb total normalitat i per tant això vol dir també “treballar per recuperar totalment l’activitat” prèvia a la situació sanitària soferta per la Covid-19.

Amb la Mollerussa Lan Party, l’ens firal de la capital del Pla d’Urgell tanca el calendari firal previst per a aquest 2021.