Teatre per evitar estafes a la gent gran a Mollerussa

L'obra Seguretat en escena es representarà al Teatre L'Amistat el 2 i 3 de març amb una dotzena d'actors del Casal Sènior de Mollerussa
Mossos Teatre ©JordiBonilla_1
photo_camera El cap de Mossos, Roderic Moreno, en la presentació de l'espectacle ©JordiBonilla

Seguretat en escena és el nom de l'espectacle que representaran una dotzena d'actors del Casal Sènior de Mollerussa els dies 2 i 3 de març al Teatre L'Amistat amb l'objectiu d'explicar les estafes més habituals que afecten la gent gran. El guió ha estat treballat conjuntament amb Mossos d'Esquadra i els mateixos protagonistes.

El cap de l'ABP Pla d'Urgell-Garrigues, Roderic Moreno, ha explicat que la iniciativa s'engega després que el cos policial valorés que les xerrades informatives dirigides a aquest sector de la població "tenien una eficàcia limitada".

L'obra de teatre ja s'ha dut a terme amb casals de gent gran de Lleida i Balaguer

A través de petites escenes, es posarà sobre l'escenari diferents casos de furts que han ocorregut a Mollerussa per sensibilitzar i informar-ne a la població. Moreno ha assenyalat que solen ser grups organitzats que venen de fora i que s'aprofiten de la "bona fe" de la gent gran.

La regidora d'Acció Social i Comunitària, Anna Carné, ha posat en relleu el treball conjunt entre Mossos i el Casal Sènior per dur a terme un espectacle "fet a la mida de Mollerussa" amb escenes localitzades. L'obra es representarà a dos quarts de sis de la tarda el dissabte 2 i a les dotze del migdia el diumenge 3.