Torna la Lan Party de Mollerussa, amb limitació d'inscrits a 300

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Fira de Mollerussa

La Mollerussa Lan Party (MLP) de la capital del Pla d’Urgell recuperarà enguany el format presencial en la que serà la 14a edició d’aquesta trobada d’aficionats a les noves tecnologies. Després que l’any 2020, l’especificitat del saló permetés mantenir-lo en el calendari de Fira de Mollerussa i el seu desenvolupament virtual, enguany l’esdeveniment tornarà a celebrar-se al Pavelló Firal. Es reduirà el nombre de dies, amb inici el divendres 5 de novembre fins al diumenge 7. També hi haurà limitació de l’aforament a 300 inscrits i mesures de seguretat davant la pandèmia per la covid-19 com són distància, mascareta o la prohibició de menjar al recinte.

La setmana passada es va obrir el termini per inscriure’s en aquesta edició. Aquesta vindrà marcada per la responsabilitat i la seguretat de la salut malgrat la bona evolució de la pandèmia i l’obertura progressiva de les restriccions, segons ha assenyalat el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure. “Estem en un moment en què preval més la seguretat que no pas aconseguir nous rècords de participació”, ha afegit.

A banda de l'aforament limitat, també s'haurà de respectar la distància mínima de dos metres entre els llocs assignats, s’haurà de dur la mascareta en tot moment dins el recinte i no estarà permès el consum d’aliments ni begudes al lloc assignat. S’habilitarà una zona de pícnic fora del bar-restaurant, entre altres mesures.

L’any 2019 la Mollerussa Lan Party va assolir una nova marca de participació amb 724 inscrits, una xifra que ha gaudit d’un creixement important i sostingut des de la seva primera edició l’any 2008. Avui en dia ja s'ha convertit en una party de referència sent la primera de Catalunya i situada en el pòdium estatal per darrere de l’Euskal Encounter de Viscaia i la de Tenerife.