La trobada #LleidaDigital s'amplia a dos dies i recupera el dinar-networking

A més del nou format de la jornada digital, també s'ha anunciat la voluntat d'estendre aquest acte al llarg de l'any amb diferents activitats arreu del territori

Presentació de la jornada LleidaDigital al teatre L'Amistat ©JordiBonilla
photo_camera Presentació de la jornada LleidaDigital al teatre L'Amistat ©JordiBonilla

El divendres 23 de febrer el Teatre l'Amistat de Mollerussa acollirà la 8a Trobada Empresarial de Transformació Digital #LleidaDigital amb la novetat del Grow Day & Sembrats, una jornada pensada per al públic jove i que tindrà lloc el dijous 22. Al mateix temps, #LleidaDigital recupera el dinar amb els empresaris el dia 23 amb un cafè tertúlia.

A més d'aquest nou format de la jornada digital, també s'ha anunciat la voluntat d'estendre aquest acte al llarg de l'any amb diferents activitats arreu del territori sota la marca #LleidaDigital.

L'organització de la trobada l'assumeix Analític Lleida, juntament amb Fira de Mollerussa, mentre que Xtrategics es converteix en partner

El director d'Xtrategics, Narcís Romà, ha explicat que Grow Day neix per donar resposta a les escoles de formació professional que volien formar part de la trobada. D'aquesta manera, s'ha creat una prèvia dirigida "al futur del territori" i que comptarà amb quatre blocs sobre motivació, emprenedoria, lideratge i creativitat.

Cartell de les dues trobades #LleidaDigital ©AnalíticLleida
Cartell de les dues trobades #LleidaDigital ©AnalíticLleida

Entre els ponents del Grow Day hi destaca l'entrenador esportiu Alae El Arnouki que oferirà la ponència inaugural sobre disciplina i constància. A les taules rodones hi intervindran membres de CI Store; el raper Ezvit 810; els emprenedors Guillem Polo i Pau Nadal; la directora de Torrons Fèlix, Zoe Valero; la directora de màrqueting d'INGroup, Marta Duran; l'especialista en xarxes d'Xtrategics, Carla Díaz, i el comunicador Pau Sabaté. Presentaran la jornada Jordi Tudó i Marina Pérez i clourà l'acte el coach Paco Lorente.

L'endemà serà el torn de la Trobada Empresarial de Transformació Digital, que enguany suma a Analític Lleida al comitè organitzador. La directora del mitjà econòmic, Tània Carrobé, ha explicat que la decisió s'ha pres, ja que "Analític i #LleidaDigital comparteixen una mateixa filosofia".

El fil conductor de l'edició d'enguany serà la reinvenció del màrqueting digital

El tret de sortida serà a càrrec de Paco Lorente, a qui seguiran les experiències empresarials de Roser Ortuño, experta en ciberseguretat, i Màrius Rossell, especialista en comerç electrònic. La taula rodona comptarà amb la participació de Pau Sabaté, Anna Iglesias i Alae El Arnouki, mentre que la cloenda la durà a terme Pedro Buerbaum, creador d'un podcast d'èxit estatal.

Seguidament, tindrà lloc el dinar-networking que es recupera després de la pandèmia i que, segons Romà, servirà "perquè l'empresari s'endugui contactes i complicitats". Per fer-lo més atractiu, l'hora del cafè anirà acompanyada de dues entrevistes a càrrec de Pedro Buerbaum a dues empresàries del territori, Montse Pujol i Natàlia Fabregat.

Les inscripcions per #LleidaDigital estan ja obertes i la previsió dels organitzadors és tornar a superar la xifra de 300 participants en cada una de les dues jornades. Pel que fa a Grow Day, no només s'obre a la comunitat educativa, sinó que podrà accedir-hi qualsevol jove major de 16 anys.