A la venda les entrades pel Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa

La gala de moda en paper, que se celebrarà el 16 de desembre, manté els preus dels darrers anys i ofereix descomptes especials a taquilla per a grups organitzats

Concurs de Vestits de Paper Mollerussa 2022 ©JosepAPérez
photo_camera Concurs de Vestits de Paper Mollerussa 2022 ©JosepAPérez

El Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa arribarà a la seva 59a edició el dissabte 16 de desembre i, des d’aquest dimarts, el públic ja pot adquirir les entrades a través del web del Teatre l’Amistat o a les taquilles del teatre els dimecres, dijous i divendres de sis a vuit de la tarda. L’organització manté el preu de l’entrada a 20 euros, com en les darreres edicions, amb un descompte especial de 15 euros per a grups que s’aplica només a taquilla.

Des del Museu de Vestits de Paper es va contactar a principis d’agost amb prop de 1.600 modistes per incrementar la participació en el concurs.

Enguany hi ha hagut una modificació de la puntuació en les bases amb la voluntat de potenciar el tall i la confecció i premiar el disseny i l’originalitat en les categories de Fantasia i Època, on s’ha considerat que no estava prou valorat. Al mateix temps, se sumarà un professional de la fabricació de paper al jurat per considerar el tractament del material com un criteri més en la puntuació.