Vila-Sana celebra de nou la Festa de la Vellesa

Redacció | Foto: Ajuntament de Vila-Sana

Després de l’aturada arran de la pandèmia, la població torna a fer un homenatge als veïns i veïnes que compleixen 80 anys.

Vila-Sana ha tornat a celebrar aquest diumenge, 6 de novembre, una de les seves tradicions més arrelades com és la Festa de la Vellesa, un reconeixement anual a les persones més grans de la població.

L’activitat ha tingut lloc a l’església de la població i s’ha homenatjat a les padrines i padrins que enguany han complert els 80 anys. Concretament, han estat Pilar Ribalta, Concepció Pons, Natàlia Masó, Maria Dolors Gorgues, Carme Piqué i Joan Castellví. Alhora, també s’ha realitzat un reconeixement a la padrina i al padrí més grans de la població: Maria Carmen Felip i Ramon Clop, ambdós nascuts l’any 1926 i, per tant, amb 96 anys d’edat.

L’alcalde, Joan Sangrà, s’ha mostrat satisfet de poder recuperar plenament una tradició tan arrelada a la població, com ho és aquesta. Alhora, Sangrà veu important “reconèixer la tasca que han fet els veïns i veïnes més grans de la població en construir una població millor i més cohesionada”. Segons l’alcalde, “sense el treball d’aquestes generacions, la Vila-sana dinàmica que coneixem avui dia no hauria estat possible”.