Vila-sana estrena espai multifuncional i esportiu

El nou espai també incorpora diversos nous equipaments més com un parc infantil, una pista de bitlles, una zona d’aparells de gimnàstica amb sistema antivandàlic i una pista poliesportiva descoberta
Espai multifuncional i esportiu de  Vila-sana ©Vila-sana
photo_camera Espai multifuncional i esportiu de Vila-sana ©Vila-sana

L’Ajuntament de Vila-sana ha finalitzat les obres de la nova zona polivalent que es troba en la part lateral del Pavelló poliesportiu. En aquest espai s’hi van instal·lar una pista de Pàdel i una pista de Patíns i ara s’han col·locat unes grades per un centenar de persones i també s’hi ha habilitat un escenari per poder dur a terme espectacles a l’aire lliure.

El projecte s'ha completat amb el sistema d'enllumenat públic, de sistema led, i també incorpora diversos equipaments més com un parc infantil, una pista de bitlles, una zona d’aparells de gimnàstica amb sistema antivandàlic i una pista poliesportiva descoberta. També hi ha una zona de passeig arbrada i una terrassa al costat del bar del pavelló, a més d’espai d’aparcament.

Segons explica l'alcalde en funcions de Vila-sana, Joan Sangrá, “és una total satisfacció acabar aquest mandat i donar pas a un nou equip de govern” deixant enllestit aquest “ambiciós projecte creat per satisfer les necessitats dels veïns i veïnes de qualsevol edat” i amb diversos usos. D’aquesta manera, Vila-sana disposa de 16.000 m² d’espais de nova construcció amb una inversió d’uns 250.000 euros.