Vila-sana inverteix 12.000 euros a renovar la senyalització viària

Paral·lelament, també s’ha aprofitat per renovar dos cartells a l’entrada de Vila-sana amb el nom de la població i s’han afegit 5 papereres noves a les ja existents
Senyalització viària a Vila-sana ©Vila-sana 2
photo_camera Senyalització viària a Vila-sana ©Vila-sana

L’Ajuntament de Vila-sana ha posat en marxa un pla de millora integral per afavorir la seguretat i comoditat del trànsit i els vianants. El pla ha consistit en la renovació de 90 senyals, la instal·lació de 5 miralls i 5 papereres, i la substitució de dos cartells amb el nom del municipi.

Senyalització viària a Vila-sana ©Vila-sana 1
Senyalització viària a Vila-sana ©Vila-sana

Els senyals s’han situat en els principals vials, cruïlles i places de la població, així com en la zona escolar, on s’ha restringit el trànsit durant l’entrada i sortida a l’escola. El pressupost del pla ha estat de més de 12.000 euros, finançats per l’Ajuntament.

Pel consistori, és molt important fer un bon manteniment de tots els equipaments i infraestructures municipals per afavorir la confortabilitat tant de veïns com de visitants.

Paral·lelament, també s’ha aprofitat per renovar dos cartells a l’entrada de Vila-sana amb el nom de la població i s’han afegit 5 papereres noves a les ja existents.